Setari Cookie-uri

7 Semne că relația cu partenerul de cuplu nu este una de durată

Este ușor să îți pierzi capul într-o relație nouă; însă când pasiunea dispare și se instalează rutina îți poți da seama, de fapt, dacă ceea ce simți este adevărat.

De asemenea, poți vedea unele semne, indicii că relația nu este una de lungă durată. Însă, în cazul în care nu îți dai seama, iată câteva lucruri la care să fii atentă:

1. Nu vorbiți despre un viitor împreună

Unul dintre semnele unei relații care nu este de lungă durată este faptul că nu vorbiți despre viitorul vostru. Încearcă să îți dai seama dacă vă este dificil să comunicați sau dacă alta este problema - nu vă vedeți împreună pe termen lung.

2. Sunteți împreună doar pentru pasiune

Pentru ca o relație frumoasă să înflorească, aceasta trebuie să depășească conexiunea fizică. Ar trebui să există o legătură emoțională și mentală. Iar dacă simți că ești cu persoana de lângă tine doar pentru pasiunea dintre voi, cel mai bine ar fi să închei relația deoarece acest tip de conexiune nu va dura mult timp.

Citește și:

3. Nu există sinceritate și nici deschidere

Relațiile mature permit partenerilor să fie deschiși unul în fața celuilalt, să vorbească despre orice, să nu le fie teamă să renunțe la măști și să fie vulnerabili.

Faptul că nu există sinceritate și nici deschidere ar trebui să fie un semn pe care ar fi bine să îl iei în calcul.

4. Nu există certuri, însă nici comunicare sinceră

Crezi că ești într-o relație fericită, fără stres... însă asta se întâmplă deoarece nu este una adevărat. Certurile nu există, însă nici comunicare sinceră nu este. Cuplurile care nu au conflicte înseamnă că nu vorbesc deschis despre ceea ce simt, că nu își pun cărțile pe masă.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.