Setari Cookie-uri

7 Semne că relația cu partenerul de cuplu nu este una de durată

Este ușor să îți pierzi capul într-o relație nouă; însă când pasiunea dispare și se instalează rutina îți poți da seama, de fapt, dacă ceea ce simți este adevărat.

5. Aveți pasiuni comune, însă nu vă mai urmăriți visurile separate

Partenerii care adoră să facă lucruri similare trăiesc fericiți împreună, nu? Adevărat... însă nu este chiar așa. Dacă aveți aceleași pasiuni, însă ai încetat să îți urmărești interesele și visurile tale, atunci este clar că există o problemă în relația pe care o ai - aici vorbim despre o dependență prea mare de partener care nu îți va permite să crești și să evoluezi singură.

6. Nu există empatie

Lipsa empatiei este un alt semn că relația nu va dura. În momentul în care ești în conexiune cu partenerul de cuplu, trebuie să fii capabilă să îl înțelegi și să îți imaginezi prin ce trece - până la urmă, empatia este o formă de conectare.

Citește și:

7. Simți că este o obligație să fii cu partenerul de cuplu

Dacă ieși cu el pentru că o simți ca pe o obligație pentru tine, consideră acest lucru un semn important și ia-l în calcul, analizează-l și vezi ce ai de făcut. Când nu ai energie și entuziasm să fii alături de partenerul de cuplu, clar este timpul să faci un pas în spate și să închei lucrurile.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.