Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la dorința de a te întoarce în trecut

Totul s-a întâmplat, nu mai poți schimba nimic. Încearcă să te detașezi de trecut, să închizi o dată pentru totdeauna ușa, să păstrezi undeva în sufletul tău acele amintiri frumoase și să mergi mai departe cu viața ta. Pentru moment, învață să trăiești în prezent.

Fecioară - Renunță la frica de a ieși din zona de confort

De ce îți este teamă? Ieși din zona de confort pentru că acolo se întâmplă viața adevărată; acolo îți dai seama cine ești cu adevărat, acolo creșți mai mult decât niciodată, acolo înveți cele mai importante lecții din viața ta.

Balanță - Renunță la dorința de a face pe plac tuturor

Permite-mi să îți spun că nu vei reuși niciodată să faci pe plan tuturor; oricât de mult ai încerca, întotdeauna va există o persoană care nu va fi mulțumită și care va avea ceva de comentat. Trăiește pentru tine și atât.

Citește și:

Scorpion - Renunță la teama de a face greșeli

Greșelile sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla; datorită acestora înveți lucruri importante, ieși din zona de confort, crești și ai ocazia să devii cea mai bună varianta a ta. Nu-ți mai fie teamă de ele, acceptă-le pentru că sunt mai mult decât benefice.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.