Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la frica de a iubi

Inima ți-a fost rănită de atât de multe ori încât ai construit în jurul ei ziduri înalte pentru că nimeni să nu mai ajungă la ea. Acceptă faptul că uneori dezamăgirea și durerea fac parte din viață, din relații și mergi mai departe. Nu-ți fie teamă să iubești doar pentru că ai fost rănită.

Capricorn - Renunță să te mai mustrezi pentru greșelile făcute

Tot ce s-a întâmplat face parte din trecut, nu mai poți schimba absolut nimic. Învață să nu te mai învinovățești pentru greșelile făcute ci, din contra, să le accepți și să le iei precum niște lecții de viață care să te ajute pe viitor. Mergi mai departe, te așteaptă lucruri minunate.

Vărsător - Renunță la dorința de a deține controlul suprem asupra vieții tale

Citește și:

Nu poți controla totul indiferent de cât de mult ai încerca. Învață, în schimb, să faci un pas în spate, să îi permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de această călătorie minunată - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Pești - Renunță la frica de a îți asuma riscuri

Acum este momentul să crești pe plan profesional; nu aștepta că lucrurile să îți pice din cer. Este momentul să îndrăznești să ieși din zona de confort, să accepți provocările apărute și să nu îți fie teamă să îți asumi riscuri. Lucruri minunate urmează să se întâmple pentru tine.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.