Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 17-23 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să știi ce îți lipsește

Treci printr-o perioadă în care nu mai știi de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită; te lași influențată de oamenii din jurul tău și nu mai înțelegi cine ești și ce îți dorești de la viață. Ai răbdare și încearcă să te detașezi de toți și de toate, să privești în sufletul tău și să descoperi acel ceva.

Fecioară - Ai nevoie de liniște

În această săptămână trebuie să faci câteva schimbări importante pe plan personal, așa că ai nevoie de puțină liniște; trebuie să îți pui în ordine gândurile și ideile și, cel mai important, să nu te grăbești. Decizia pe care urmează să o iei este definitivă.

Balanță - Ai nevoie să crezi că totul va fi bine

Știu că este greu acum și că nu poți vedea luminița de la capătul tunelului, însă amintește-ți că după furtună apare curcubeul. Nimic nu durează o veșnicie, nici măcar tristețea și durerea. Ai încredere că totul va fi bine și învață să mergi mai departe.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să îndrăznești să ieși din zona de confort

Aceasta este o perioadă destul de complicată pentru tine, însă este necesară pentru a crește; trebuie să îndrăznești să ieși din zona de confort și să îți asumi acele riscuri pe plan profesional. Este un drum interesant și plin de provocări, pregătește-te pentru el.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.