Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 17-23 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să te ierți

Iartă-te pentru tot ce s-a întâmplat, pentru toate greșelile făcute. Iartă-te pentru că doar așa vei reuși să îți înveți lecțiile, să lași trecutul în spate și să mergi mai departe către viitor. Iartă-te pentru că doar așa vei reuși să zâmbești din nou și să te bucuri de momentul prezent.

Capricorn - Ai nevoie să fii fericită

Pentru a fi fericită cu adevărat, trebuie să privești adânc în inima ta și să îți dai seama ce îți lipsește, iar apoi să nu ai liniște până când nu ajungi în acel punct în care te simți împlinită, liniștită și împăcată cu tine însăți. Ai răbdare, această călătorie durează ceva timp.

Vărsător - Ai nevoie să îți numeri binecuvântările

Citește și:

Nu știi cât de norocoasă ești până când nu ajungi să pierzi ceea ce contează cu adevărat. În această perioadă învață să fii recunoscătoare pentru tot ce este frumos în viața ta, să îți numeri binecuvântările și să iubești cu tot sufletul oamenii frumoși care îți sunt alături.

Pești - Ai nevoie de oamenii dragi

Treci printr-o perioadă mai aglomerată și puțin dificilă la locul de muncă; se adună foarte multe taskuri, evenimente importante, negocieri și câteva probleme și ești destul de agitată. Ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi pentru a trece cu bine peste aceste momente.

foto main: paulista, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.