Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 24-30 august

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Profită de această săptămână pentru a căuta adânc în sufletul tău și a îți da seeama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită. Analizează ceea ce simți, de la stări la sentimente și emoții și înțelege ce îți lipsește sau ce poți schimba astfel încât să fii din nou liniștită și împăcată cu tine însăți.

Taur - Ai nevoie să renunți la așteptările pe care le ai de la alte persoane

Știu, este foarte greu să lași garda jos; însă nu trebuie să te intereseze sau să te afecteze în vreun fel ce fac sau spun alți oameni. Fiecare are propria poveste, fiecare trăiește așa cum își dorește. Tu vezi-ți de viața ta și de fericirea ta.

Gemeni - Ai nevoie de răbdare

Citește și:

Această perioadă este una mai aglomerată pentru tine în ceea ce privește viața profesională; lucrurile par să se miște într-o direcție complet diferită de ceea ce îți dorești tu și este posibil să intri în panică și să iei câteva decizii grăbite. Ai răbdare și analizează situația înainte de a face aceste schimbări.

Rac - Ai nevoie să crezi în tine

Crede în tine când nimeni altcineva nu o face. Crede în tine când simți că nu mai poți duce. Crede că ești mai puternică decât simți tu. Este o perioadă mai dificilă, însă nu o viață dificilă - să nu uiți niciodată asta. În curând vei reuși să depășești această furtună și să vezi curcubeul și soarele strălucitor.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.