Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 24-30 august

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să faci un pas în spate

Nu mai grăbi lucrurile. Nu mai fugi de tot ce se află în prezent. Este momentul să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea, să îți arate care sunt planurile pe care le-a pregătit pentru tine. Crede-mă, vei fi surprinsă în cel mai frumos mod posibil.

Capricorn - Ai nevoie să nu te dai bătută

Știu, este greu drumul pe care ai ales să mergi... însă nu este imposibil. Învață să crezi în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Nu te da bătută, este doar un mic hop peste care trebuie să treci. Continuă să faci pași mărunți, dar siguri și vei vedea rezultatele în cel mai scurt timp posibil.

Vărsător - Ai nevoie de sprijin

Această săptămână vine la pachet cu o schimbare destul de importantă pentru tine pe plan profesional. Îți este teamă de ceea ce urmează, însă știi că acesta este pasul pe care trebuie să îl faci. Ai nevoie de susținere din partea oamenilor dragi.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să îți regăsești drumul în viață

Fă un pas în spate și caută în adâncul sufletului tău răspunsurile la întrebările care te macină. Profită de această săptămână pentru a înțelege ce îți lipsește și care este drumul pe care vrei să mergi în viață. Un sfat important: fii sinceră cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.