Setari Cookie-uri

Pe 24 august am avut Marte în cuadratura cu Saturn. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni?

Ziua de 24 august a fost una extrem de importantă din punct de vedere astrologic: am avut Marte în cuadratura cu Saturn, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2020.

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2020 este cuadratura dintre Marte și Saturn ce va fi activă pentru următoarele luni.

Cuadratura sau unghiul de 90 de grade dintre două planete este un moment intens care, pe lângă o energie puternică, mai aduce cu ea și tensiune, conflict și putere.

În timp ce Marte este conducătorul energiei și al acțiunii, Saturn ne ajută să creăm acele limite sănătoase de care avem nevoie în relații.

Când aceste planete fac o cuadratură, trebuie să știm că va urma o perioadă de emoții intense precum frustrări, stres, anxietate. Vom fi porniți să mergem mai departe în orice aspect al vieții noastre, însă acțiunile vor continua să fie restricționate.

În timp ce acesta este un eveniment la care asistăm în fiecare an și durează doar câteva zile, de data aceasta cuadratura Marte-Saturn 2020 se va desfășura pe o perioadă de câteva luni.

Citește și:

Cuadratura are 3 momente: 24 august 2020, 29 septembrie 2020 și 12 ianuarie 2021. Aceste planete importante vor avea multă treabă în următoarele 5 luni.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.