Setari Cookie-uri

Pe 24 august am avut Marte în cuadratura cu Saturn. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni?

Ziua de 24 august a fost una extrem de importantă din punct de vedere astrologic: am avut Marte în cuadratura cu Saturn, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2020.

Iată ce trebuie să știm:

Marte ne ajută să luăm decizii importante

Fiind planeta motivației și a acțiunilor, Marte ne este alături în această perioadă și ne îndeamnă să luăm decizii importante. Natura grăbită și impulsivă a acesteia ne determină să luptăm pentru ceea ce ne dorim, să avem încredere în noi și să nu renunțăm până când nu ne atingem obiectivele.

Marte mai este și planeta care ne motivează să ne cucerim temerile.

Ne asumăm responsabilități cu Saturn

Saturn ne controlează limitele și restricțiile. În timp ce Marte ne determină să luăm măsuri, Saturn ne ajută să fim responsabili pentru aceste acțiuni, asigurându-se că rămânem cu picioarele pe pământ și ne menținem integritatea intactă.

Citește și:

Karma lucrează și ea în această perioadă, încercând să ne ajute să ne învățăm lecțiile importante.

Marte și Saturn sunt destul de diferite între ele, iar cuadratura nu face nimic altceva decât să crească tensiunea. În timp ce Marte ne împinge spre o acțiune neînfricată, Saturn ne face să ne asumăm responsabilitatea. Prin urmare, pentru următoarele luni, vom experimenta din plin "zgomotul" acestor energii.

La nivel personal, această cuadratură poate fi motivația pe care o căutăm. Fie ne va oferi energia necesară pentru a încheia un capitol dureros și a face, în sfârșit, ordine în viața noastră, fie ne va duce pe un drum greșit de pe urma căruia vom învață, însă, lecții foarte importante.

Citește și:

Cel mai bun mod de a profita la maxim de această energie din cuadratura Marte-Saturn ar fi să ne ascultăm mai mult inima și să luăm decizii bazate pe ce ne dictează sufletul.

Indicațiile date de Saturn și energia transmisă de Marte ne pot ajuta să ne atingem obiectivele. Putem fi neînfricați în acțiunile noastre, însă trebuie să o facem într-un mod întemeiat.

foto main: Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.