Setari Cookie-uri

Soarele în Fecioară 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie în parte

Sezonul Leului ne-a adus un pic de răgaz în mijlocul unui an foarte intens (din toate punctele de vedere). Cum Soarele și-a mutat acum casa și a intrat în zodia Fecioară, lucrurile se vor schimba și noi ne vom dori să fim mult mai organizați, mai activi, mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. 

Leu

Ai energie cât pentru întreg anul; simți că poți muta munții în această perioadă. Îndreaptă-ți atenția asupra vieții profesionale și concentrează-te asupra taskurilor pe care până acum le-ai tot amânat. Pe plan financiar, ai ocazia să rezolvi câteva probleme mai serioase.

Fecioară

Acesta este sezonul tău, dragă Fecioară. Cum te bucuri de el? Este posibil ca astrele să îți aducă câteva surprize interesante și neașteptate în ceea ce privește viața sentimentală. Bucură-te de ele pentru că îți vor schimba radical nu doar prezentul, ci și viitorul, și modul în care îți trăiești viața.

Balanță

După un sezon foarte agitat (cel al zodiei Leu), este timpul să te întorci la planurile tale și la viața pe care o aveai înainte. Întrerupi pentru o perioadă viața socială și te concentrezi asupra propriei persoane. Canalizează-ți energia spre interior și vei reuși să îți rezolvi problemele pe care le ai cu tine însăți.

Citește și:

Scorpion

În această perioadă ești dornică să faci câteva schimbări importante în ceea ce privește viața profesională, iar energia Fecioarei este aici pentru a te ghida. Ia o scurtă pauză de la tot, fă-ți un plan detaliat, vorbește cu echipa ta, cu colegii de muncă despre ideile tale și apucă-te de treabă.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.