Setari Cookie-uri

Soarele în Fecioară 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie în parte

Sezonul Leului ne-a adus un pic de răgaz în mijlocul unui an foarte intens (din toate punctele de vedere). Cum Soarele și-a mutat acum casa și a intrat în zodia Fecioară, lucrurile se vor schimba și noi ne vom dori să fim mult mai organizați, mai activi, mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. 

Sezonul Fecioarei este strâns legat de concentrarea pe productivitate, muncă și sănătate. Este timpul să curățăm dezordinea pe care am făcut-o în sezonul Leului și să avem mai multă grijă cu privire la modul în care alegem să ne trăim viața.

Fecioarele sunt persoane independente, sigure pe ele, care trăiesc după regulile lor și fac ceea ce vor să facă fără să dea socoteală altcuiva.

În următoarele săptămâni putem profita de energia dintre Soare și acest semn zodiacal pentru a ne conecta și a ne alinia cu divinitatea. Nu ne lipsește nimic, fericirea se află în sufletul nostru, bucuria este în inima noastră. Integritatea noastră nu depinde de realizările noastre.

Este momentul să ne reconectăm cu noi înșine. Uneori, conexiunea cu noi înșine este întreruptă din diverse motive care nu prea țin de noi, însă integralitatea este întotdeauna acolo. De multe ori uităm că avem tot ce ne trebuie pentru a fi fericiți.

Citește și:

Iată ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut:

Berbec

Dacă în ultima perioadă te-ai simți puțin împrăștiată, sezonul Fecioarei este aici pentru a te ajuta să te întorci pe drumul potrivit. Încearcă să îți faci o rutină și să fii mai atentă la modul în care îți petreci timpul. Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția și asupra activităților relaxante care să te ajute să aduci mai mult echilibru în viața ta. Fă tot ce trebuie pentru a te simți în control asupra prezentului.

Taur

Ești pregătită pentru câteva săptămâni foarte intense? Acum este momentul să îți pui în ordine câteva planuri interesante, să îți iei inima în dinți și să te apuci de treabă pentru că astrele sunt de partea ta și te ajută să obții tot ce îți dorești. Încearcă, totuși, să incluzi mai multe activități distractive și relaxante în rutina ta zilnică și vei reuși să îți găseșți inspirație.

Citește și:

Gemeni

În fiecare săptămână din sezonul Fecioarei încerci să schimbi ceva în viața ta - fie că vorbim despre viața profesională, personală sau sentimentală. Îți dorești să faci ordine în gânduri și în emoții, să îți dai seama ce simți cu adevărat și să iei deciziile pe care le consideri potrivite pentru a readuce fericirea în sufletul tău.

Rac

Simți că ești foarte energică și ești pregătită să faci acele schimbări care până acum te-au speriat. Pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să încerci să ieși din zona de confort și să îți folosești imaginația pentru că poți începe câteva proiecte interesante, care îți vor aduce doar beneficii frumoase. Pe plan personal, comunicarea va fi importantă pentru tine în această lună.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.