Setari Cookie-uri

Soarele în Fecioară 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie în parte

Sezonul Leului ne-a adus un pic de răgaz în mijlocul unui an foarte intens (din toate punctele de vedere). Cum Soarele și-a mutat acum casa și a intrat în zodia Fecioară, lucrurile se vor schimba și noi ne vom dori să fim mult mai organizați, mai activi, mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. 

Săgetător

Sezonul Fecioarei este aici pentru a te ghida în carieră. Pregătește-te să strălucești așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Nu-ți fie teamă să îți expui punctul de vedere și să vii cu păreri și idei noi. Ieși din zona de confort și arată-le superiorilor de ce ești în stare.

Capricorn

Următoarea perioadă este un moment minunat pentru a învăța lucruri noi. Nu te gândi doar la creșterea abilităților profesionale. Concentrează-te și asupra vieții personale - învață să fii mai deschisă cu cei din jurul tău, să nu-ți fie teamă să ieși din zona de confort și să întâlnești și alte persoane.

Vărsător

Dacă nu te simți confortabil cu modul în care te tratează anumite persoane, este timpul să spui "Stop" și să stabilești anumite limite sănătoase - nu doar pentru tine, ci și pentru acestea - astfel încât relația să poată funcționa. Spune ce ai pe suflet și ai mai multă grijă de inima ta.

Citește și:

Pești

Este momentul să te concentrezi pe îmbunătățirea relațiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău - poate fi vorba despre o relație intimă, sentimentală sau una strict profesională. Deschide-ți sufletul și vorbește despre ceea ce simți fără să îți fie teamă că vei fi judecată.

foto main: Allexxandar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.