Setari Cookie-uri

6 Mantre pentru a înceta să îți mai faci griji cu privire la lucrurile pe care nu le poți controla

Renunță la control... și bucură-te de viață așa cum este ea. 

Știu, este dificil să nu poți controla anumite aspecte, evenimente, întâmplări, decizii. Însă sunt atât de multe lucruri care pur și simplu nu țin de tine și de care trebuie să te eliberezi astfel încât să nu rămâi prinsă într-o situație fără final.

Ce poți face pentru a nu te mai îngrijora cu privire la lucrurile pe care nu le poți controla?

Avem noi un truc foarte eficient - o strategie simplă pentru a te ajuta cu această situație. Pe scurt, învață să îți reamintești clipă de clipă să nu îți mai faci griji pentru lucrurile pe care nu le poți controla. Oricând îți dai seama că ești prinsă în această "furtună", ia o pauză, respiră adânc și spune-ți una (sau mai multe) dintre cele 6 mantre de mai jos, apoi reevaluează situația cu o minte mai limpede, mai relaxată, mai detașată.

Citește și:

Iată care sunt cele 6 mantre:

1. Nu pot controla tot ceea ce mi se întâmplă, însă pot controla modul în care răspund la ceea ce mi se întâmplă. Și în răspunsul meu există putere. - da, cea mai mare parte a stresului meu vine direct din modul în care gândesc și răspund la ce se întâmplă în viața mea, nu din modul în care este viața. Imi ajustez atitudinea și tot stresul în plus va dispărea.

2. Nu mă mai deranjez să mă întreb dacă vor exista probleme. Aceasta este viața, este și normal să existe probleme... iar eu mă voi descurca treptat și voi reuși să le rezolv una câte una.

3. Dacă îmi fac prea multe griji despre ceea ce ar putea fi și mă întreb prea mult ce ar fi putut fi, voi ignora și voi rata complet ceea ce este de fapt. În loc să îmi imaginez ce este mai rău, îmi imaginez ce este mai bun și mă gândesc la cum mă pot bucura de această clipă, singura care contează cu adevărat.

Citește și:

4. Astăzi este o alegere. Astăzi aleg să am răbdare, să zâmbesc cu tot sufletul, să am încredere în mine, să renunț la negativitate și să mă bucur de viață cu inima împăcată.

5. Nu există absolut nimic greșit în acest moment - chiar și aspectele pe care nu le pot controla fac parte din procesul vieții. Mă aflu aici pentru că Universul vrea asta. Am o lecție de învățat.

6. Sunt în viață și respir, nu am nevoie de mai mult. Dau drumul la tot ce nu pot controla și mă axez doar pe lucrurile care țin de mine. Accept viața mea așa cum este, experimentez, învăț, trăiesc.

foto main: oOhyperblaster, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.