Setari Cookie-uri

2 Septembrie 2020: Luna Plină în Pești. Reparăm trecutul, ne vindecăm de rănile iubirilor vechi și creștem din propria durere

2 Septembrie 2020: Luna Plina in Pesti ne aduce curajul de care toti avem nevoie pentru schimbarile pe care vrem sa le facem. Nici nu începem bine luna septembrie și deja avem un eveniment major de care ar fi bine să profităm pentru că ne poate aduce ceea ce lipsește din viața noastră. 

În noaptea dintre 1 și 2 septembrie va străluci pe cer o Lună Plină în Pești. Vom fi influențați de Peștii blânzi și emotivi. De asemenea, Universul va fi de partea noastră în ceea ce privește modul în care ne folosim timpul.

Uranus se va alinia perfect cu prima Lună Plină din septembrie

Uranus reprezintă schimbarea și transformarea; astfel, vom fi obligați să ne trezim și să reflectăm asupra vieții noastre pentru a obține o perspectivă nouă asupra lucrurilor care se întâmplă în jurul nostru. Astrele ne vor încuraja să privim lucrurile dintr-o lumină nouă, să ne lăsăm conduși de intuiție și să luăm deciziile pe care noi le considerăm potrivite pentru viitor.

Uranus este în aliniere armonioasă cu Luna Plină, eveniment care aduce treziri puternice în sufletele noastre. S-ar putea să simțim deja o energie incredibilă curgând prin noi - putem profita de ea pentru că ne va încuraja să vedem posibilitățile din fața noastră și toate momentele unice care vin către noi. Avem ocazia să vedem totul dintr-o perspectivă nouă, complet diferită.

Schimbările apar și pe plan sentimental

Citește și:

Viața sentimentală va fi afectată de Saturn și de Venus - cum aceste două planete influențează viața noastră amoroasă, vm vedea schimbări majore în relațiile romantice.

Cel mai important lucru în această perioadă este să învățăm să avem răbdare. Dacă simțim că trecem printr-un moment mai dificil cu partenerul de cuplu, nu trebuie să ne grăbim în concluzii sau să luăm decizii bruște.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.