Setari Cookie-uri

2 Septembrie 2020: Luna Plină în Pești. Reparăm trecutul, ne vindecăm de rănile iubirilor vechi și creștem din propria durere

2 Septembrie 2020: Luna Plina in Pesti ne aduce curajul de care toti avem nevoie pentru schimbarile pe care vrem sa le facem. Nici nu începem bine luna septembrie și deja avem un eveniment major de care ar fi bine să profităm pentru că ne poate aduce ceea ce lipsește din viața noastră. 

Este timpul să lăsăm garda jos, să dăm cărțile pe față, să stăm de vorbă și să discutăm totul fără perdea. Întotdeauna este bine să fim sinceri și să spunem ce avem pe suflet pentru că persoana de lângă noi nu știe să citească gânduri și nu va înțelege niciodată ce se află în mintea noastră.

Energia Lunii Pline din Pești ne poate da o stare de libertate; este posibil să simțim dorința să fim independenți. Aceasta este o oportunitate excelentă să învățăm să fim pe cont propriu, să petrecem mai mult timp cu noi, să ne redescoperim și să ne dăm seama de ce avem nevoie pentru a fi cu adevărat fericiți.

Universul este alături de noi, trebuie să avem încredere în noi înșine și să facem schimbările pe care le considerăm potrivite.

Citește și:

Luna Plină din septembrie scoate la iveală emoții puternice

În următoarea perioadă vom experimenta emoții puternice precum cele legate de sensibilitate și empatie. Cu toții ne vom simți conectați între noi și vom fi influențați de energiile celuilalt.

Sfatul Universului: Dacă ești o persoană empatică, asigură-te că te protejezi pe tine mai întâi și abia apoi ajută-i pe cei din jurul tău.

foto main: Aphelleon + Allexxandar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.