Setari Cookie-uri

Luna Plină în Pești de pe 2 Septembrie ne colorează viitorul. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Plină în Pești de pe 2 septembrie 2020 ne aduce curajul de care toți avem nevoie pentru a face schimbările pe care vrem să le facem.

Leu - Alege să crezi în tine indiferent de situație

Știu că este o perioadă dificilă, însă trebuie să ai încredere că, până la urmă, totul va fi bine. Alege să crezi în tine indiferent de situație, să îți spui că vei trece și peste asta și să te bucuri de călătoria pe care o faci pentru că este una cu lecții extrem de importante, care îți vor fi de mare ajutor în viitor.

Fecioară - Mergi mai departe cu viața ta

Este timpul să te ridici de la pământ și să îți continui drumul în viață. Știu că este greu, însă este necesar să faci asta. Nu poți rămâne în același capitol plin de durere, de frustrări și de resentimente. Alege să lași în spate trecutul și să mergi mai departe.

Balanță - Învață să fii fericită cu adevărat

Citește și:

Profită de această perioadă pentru a analiza mai mult relația pe care o ai cu tine; pune-ți întrebările importante și descoperă-te. Învață să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat și luptă cu tot sufletul pentru asta. Nu te opri până când nu ajungi acolo unde visezi să fii.

Scorpion - Eliberează-te de trecut

Tot ce s-a întâmplat în trecut trebuie să rămână acolo. Știu că a fost o parte importantă din viața ta, însă povestea merge mai departe. Închide definitiv acest capitol pentru a îl putea deschide pe următorul - ești mai puternică decât crezi și vei putea trece și peste asta.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.