Setari Cookie-uri

Luna Plină în Pești de pe 2 Septembrie ne colorează viitorul. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Plină în Pești de pe 2 septembrie 2020 ne aduce curajul de care toți avem nevoie pentru a face schimbările pe care vrem să le facem.

Săgetător - Nu lua în calcul ce spun oamenii din jurul tău

Învață să îți trăiești viața fix așa cum îți dorești; nu lua în calcul ce spun oamenii din jurul tău, fiecare are o percepție diferită asupra fericirii și modului în care să se bucure de prezent. Fă tot ce îți place fără să te gândești că ai putea fi judecată de ceilalți.

Capricorn - Acceptă ceea ce simți

Nu îți ascunde emoțiile, nu te minți singură pentru că băgând sub preș toate aceste stări, nu vei face nimic altceva decât să amâni perioada de vindecare reală a sufletului tău. Acceptă ceea ce simți, de la fericire la tristețe, durere, dezamăgire, ură, frustare și lucrează cu toate aceste sentimente.

Vărsător - Învață să ceri ajutorul

Citește și:

Nu ești singură în această lume; îndrăznește să spui că nu mai poți atunci când te simți depășită de situație și cere ajutorul de la oamenii din jurul tău. Nu îți fie teamă să fii vulnerabilă; cei care te iubesc necondiționat îți vor fi alături nu doar în momentele bune, ci și în cele mai puțin bune.

Pești - Spune-ți că totul va fi bine

Ai încredere în tine chiar și în cele mai dificile momente. Aceasta este o perioadă dificilă, nu o viață dificilă - să nu uiți niciodată că după furtună apare cel mai frumos curcubeu și soarele strălucește mai puternic. Mergi mai departe cu viața ta, va fi mai bine în scurt timp.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.