Luna Plină în Pești de pe 2 Septembrie ne colorează viitorul. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Luna Plină în Pești de pe 2 Septembrie ne colorează viitorul. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte
Kudika
28 August 2020

Luna Plină în Pești de pe 2 septembrie 2020 ne aduce curajul de care toți avem nevoie pentru a face schimbările pe care vrem să le facem.

Reparăm trecutul, ne vindecăm de rănile iubirilor vechi și creștem din propria durere.

În noaptea dintre 1 și 2 septembrie va străluci pe cer o Lună Plină în Pești. Vom fi influențați de Peștii blânzi și emotivi. De asemenea, Universul va fi de partea noastră în ceea ce privește modul în care ne folosim timpul.

Iată care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec - Recunoaște-ți greșelile

Pentru a putea merge mai departe cu viața ta este foarte important să accepți tot ce s-a întâmplat până acum, să îți recunoști greșelile și să înveți lecțiile care te pot ajuta în viitor. Nu fi dezamăgită, totul se întâmplă cu un motiv, ești fix acolo unde trebuie să fii cu viața ta.

Taur - Învață să te bucuri de prezent

Nu mai regreta atât de mult trecutul și nici nu îți mai face atâtea griji cu privire la viitorul. Primul nu mai există, nu mai poți face nimic pentru a îl schimba, iar al doilea nu știi cum va fi fi. Singurul moment care contează cu adevărat este prezentul - învață să te bucuri de el și să îl trăiești cum știi mai bine.

Gemeni - Nu te mai lega prea mult de oamenii din jurul tău

Dacă ai de luat decizii importante, învață să faci un pas în spate, să analizezi situația în care te afli astfel încât să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat. Chiar dacă oamenii din jurul tău îți dau sfaturi bune, încearcă să te lași condusă de intuiție pentru că tu știi cel mai bine cum vrei să fie viața ta.

Rac - Îndrăznește să spui ce gândești

Nu mai ține în tine atâtea stări și emoții pentru că nu îți faci nimic altceva decât rău. Învață să spui ce gândești și ce se află cu adevărat în sufletul tău fără perdea - astfel vei reuși să creezi legături mult mai sincere și mai mature în relațiile cu oamenii din jurul tău.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri