Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 31august - 6 septembrie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la teama de a ii supara pe cei din jurul tau

Nu trai cu teama ca ii poti supara pe cei din jurul tau; traieste cu teama ca trece timpul si tu nu faci tot ce iti doresti pentru a fi fericita cu adevarat. Traieste cu teama ca nu iti bucuri inima suficient. Traieste cu teama ca nu ai timp sa iti implinesti visurile.

Taur - Renunta la toate gandurile care nu iti permit sa traiesti cu adevarat

Treci printr-o perioada usor dificila din punct de vedere emotional; aceasta este o noua etapa pentru tine, un nou capitol foarte interesant de care nu reusesti sa te bucuri deoarece esti prea speriata sa darami zidurile construite in jurul inimii tale si sa fii vulnerabila. Nu iti mai face atatea ganduri, bucura-te de moment.

Gemeni - Renunta sa mai ceri sfaturi oamenilor din jurul tau

Nu mai cere sfaturi oamenilor din jurul tau pentru ca este posibil sa ajungi pe un drum gresit. Fiecare om are propria poveste, propriul mod de a isi trai viata. Asculta-ti inima si lasa-te ghidata de intuitie.

Citește și:

Rac - Renunta la oamenii toxici din viata ta

Oricat de greu ti-ar fi, este momentul sa faci ordine in viata ta; renunta la oamenii toxici care iti incarca sufletul de sentimente negative. Ai nevoie sa fii inconjurata de persoane mature emotional, care sa te ridice, sa te ajute, sa te sustina si sa te iubeasca neconditionat.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.