Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 31august - 6 septembrie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunta la cateva proiecte profesionale

Te-ai aglomerat foarte tare pe plan profesional si simti ca nu mai poti faci fata. In plus, deja esti in urma si nu ai timp nici de planul personal. Este momentul sa inveti sa iti prioritizezi mai bine taskurile; daca este necesar, renunta la cateva proiecte profesionale.

Fecioara - Renunta sa spui "Da" atunci cand vrei sa spui "Nu"

Nu mai incerca sa multumesti atat de mult oamenii din jurul tau. Invata sa spui NU atunci cand vrei sa spui NU si DA atunci cand vrei sa spui DA. Nu uita, totul depinde doar de tine si de modul in care alegi sa iti traiesti viata.

Balanta - Renunta sa iti mai faci scenarii

Gandurile tale sunt cel mai mare inamic; nu mai analiza fiecare lucru marunt atat de mult, nu iti mai face atatea scenarii. Invata sa permiti prezentului sa fie, sa te lasi purtata de val si doar sa te bucuri de aceasta calatorie.

Citește și:

Scorpion - Renunta sa incerci sa ii ajuti pe cei care nu au nevoie de ajutor

Nu poti ajuta oamenii care nu au nevoie de ajutorul tau. Incearca sa faci un pas in spate si sa le permiti sa isi traiasca viata asa cum isi doresc ei sa o traiasca. In plus, invata sa ai grija de tine - pentru ca tu esti cea mai importanta.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.