Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 31august - 6 septembrie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Sagetator - Renunta sa te concentrezi doar pe viata profesionala

Nu uita sa iti pui in ordine viata astfel incat sa ai timp nu doar de taskurile profesionale, ci si de lucrurile simple si frumoase de pe plan personal. Redescopera-te, bucura-te de ce iti place si incepe hobby-uri noi.

Capricorn - Renunta sa lupti pentru visurile altora

Inainte de a lupta pentru visurile altor persoane, lupta pentru visurile tale. Inainte de a pune pe altcineva pe primul loc, pune-te pe tine. Inainte de a avea grija de altcineva, ai grija de sufletul tau.

Varsator - Renunta sa te pui pe ultimul loc

De ce ai grija de toti oamenii din jurul tau si nu ai grija si de tine? De ce de fiecare data alegi sa te pui pe ultimul loc? Este momentul sa fii egoista si sa iti spui ca tu contezi, ca tu esti cea mai importanta, ca fericirea ta primeaza in toate situatiile.

Pesti - Renunta sa iti incarci mintea cu ganduri negre

Citește și:

Cel mai mare dusman al tau este propria minte; incearca sa te eliberezi de toate gandurile dificile care nu iti dau pace si pur si simplu nu iti permit sa traiesti libera. Nu uita ca acestea sunt doar ganduri, nu este realitatea vietii tale.

foto main: Kotin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.