Setari Cookie-uri

Cele 3 semne zodiacale care vor simți cel mai intens impactul emoțional al Lunii Pline de pe 2 Septembrie

În noaptea dintre 1 și 2 septembrie va străluci pe cer o Lună Plină în Pești. Vom fi influențați de Peștii blânzi și emotivi. De asemenea, Universul va fi de partea noastră în ceea ce privește modul în care ne folosim timpul.

Sfatul Universului pentru tine: Ai încredere în divinitate și reflectează asupra trecutului tău; este posibil ca acum să îți înveți lecțiile pe care trebuie să le pui în aplicare în viitorul apropiat.

Pești - Acceptă-ți emoțiile și stările

În timp ce toate semnele zodiacale sunt pregătite pentru schimbări emoționale, tu vei simți această perioadă cel mai intens. Luna Plină din septembrie îți va spori emoțiile și te va determina să fii mai sensibilă ca niciodată.

Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care să te ajute să rămâi conectată la momentul prezent și învață să te eliberezi de toate gândurile dificile care apar în mintea ta. Împrumută puțin din simțul analitic al Fecioarei dacă vrei să lucrezi la emoțiile cu care te confrunți în aceste momente. De asemenea, oamenii din jurul tău îți vor fi alături necondiționat.

Citește și:

Sfatul Universului pentru tine: Nu evita emoțiile și sentimentele pe care le simți. Acceptă-le pentru că sunt ale tale și învață să le gestionezi mai bine, să trăiești cu ele și, cel mai important, să le înțelegi pentru că doar așa te vei înțelege și pe tine.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.