Setari Cookie-uri

Cele 3 semne zodiacale care vor simți cel mai intens impactul emoțional al Lunii Pline de pe 2 Septembrie

În noaptea dintre 1 și 2 septembrie va străluci pe cer o Lună Plină în Pești. Vom fi influențați de Peștii blânzi și emotivi. De asemenea, Universul va fi de partea noastră în ceea ce privește modul în care ne folosim timpul.

În timp ce suntem în plin sezon al zodiei Fecioară, Luna Plină de la început de septembrie va scoate la suprafață câteva emoții speciale. Este foarte important să permitem puterii intuitive a Peștilor să ne ghideze în această etapă.

Iată care sunt cele 3 semne zodiacale care vor simți cel mai puternic impactul emoțional al Lunii Pline:

Fecioară - Scapă de zidurile construite în jurul inimii tale

Ridicându-se fix în sezonul Fecioarei, Luna Plină de pe 2 septembrie va aduce lumină în relațiile tale. Trebuie să renunți la mentalitatea analitică dacă vrei să experimentezi iubirea adevărată.

Astrele te sfătuiesc să ai încredere în intuiția ta, chiar dacă îți spune lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Este înfricoșător să fii vulnerabil din punct de vedere emoțional, dar nu știi niciodată ce momente incredibil de frumoase și speciale te așteaptă de cealaltă parte a zidurilor pe care le-ai construit în jurul inimii tale.

Citește și:

Sfatul Universului pentru tine: Deschide-ți inima fără teamă, persoana care se află acum în fațata poate fi sufletul tău pereche; trebuie doar să îi permiți să te cunoască cu adevărat.

Săgetător - Îți înveți lecțiile din trecut

Ești în fața unor transformări cu adevărat speciale. Renunță la timiditate, la teama de necunoscut și îmbrățișează necunoscutul, schimbarea, noul. Permite-i Lunii să îți arate cât de frumos poate fi acest drum pe care mergi și vei învăța cum să lași trecutul în spate și să mergi mai departe cu viața ta.

Eșți în căutare de aventură, așa că nu îți va fi tocmai ușor să stai locului și să analizezi lucrurile care se întâmplă. Te bucuri de această călătorie mai mult că oricând.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.