Setari Cookie-uri

Pe 9 septembrie Marte intră în Retrograd. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Pregătiți-vă pentru un nou val de energii intense. Pe 9 septembrie Marte intră în Retrograd și vine cu o energie neegalată pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

Următoarea perioadă este una de reflectare. Vom avea timp să analizăm tot ce s-a întâmplat în ultimul an - de la schimbări, la decizii, la relații încheiate sau începute. Am experimentat atât de multe lucruri noi până acum, iar acest Retrograd va pune din nou amprenta pe ele. Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru o explozie intensă de energie deoarece Marte declanșează din nou acele momente puternice de alinieri astrologice.

Iată care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Ai încredere în Univers, permite-i timpului să își joace cartea

Nu te mai agăța de fiecare lucru care ți se întâmplă. Învață să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să îți arate drumul. Ai încredere în Dumnezeu, permite-i timpul să își joace cartea, să te învețe lecțiile importante și să te ajute să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Taur - Bucură-te de viață

Aceasta este o perioadă incredibil de frumoasă pentru tine. Universul îți permite să explorezi, să experimentezi, să descoperi lucruri noi și interesante. Nu sta în casă, ieși în oraș, bucură-te de fiecare clipă, petrece timp cu oameni noi și speciali - fiecare te va învăța ceva diferit.

Gemeni - Învață să te iubești pe tine

Fiecare om intră în viața ta pentru un anumit scop - iar acesta este de a te învăța o lecție extrem de importantă. Tu învață să te iubești pe tine, să te bucuri de fiecare clipă, să accepți oamenii care aleg să plece și să îi apreciezi și să îi iubeșți pe cei care rămân.

Rac - Învață să ai răbdare

Nu ai deloc răbdare și impulsivitatea se întoarce mai mereu împotriva ta. Susține-ți părerile cu mai puțină vehementă și nu te grăbi să iei decizii sau să spui lucrurile prea repede și prea direct.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.