Setari Cookie-uri

Pe 9 septembrie Marte intră în Retrograd. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Pregătiți-vă pentru un nou val de energii intense. Pe 9 septembrie Marte intră în Retrograd și vine cu o energie neegalată pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

Săgetător - Petrece mai mult timp în preajma oamenilor dragi

Este momentul să înveți să fii acolo pentru oamenii la care ții. Este momentul să înveți să iubești cu adevărat persoanele din viața ta. Profită de această perioadă și încearcă să petreci mai mult timp în preajma acestor suflete frumoase.

Capricorn - Bucură-te de singurătate

Profită de această perioadă și încearcă să te redescoperi. Nu te teme să fii singură, nu uita că solitudinea este cel mai frumos cadou făcut de Dumnezeu, profită de ea deoarece te ajută să fii în conexiune nu doar cu tine, ci și cu sufletul și inima ta.

Vărsător - Fă ceea ce simți

Este posibil să fii nevoită să schimbi puțin lucrurile pe plan personal. De obicei, faci totul cu gândul de a fi apreciată, admirată, lăudată, însă tu ocupi rolul principal în viața ta, spectatorii chiar nu sunt importanți. Fă ceea ce simți, fără să-ți pese de ce spune lumea.

Citește și:

Pești - Nu uita că este normal să greșești

Asumă-ți riscuri și ieși din acea zonă de confort în care este mult prea bine. Dă-ți voie să o dai în bară din când în când, să greșești, să îți scape lucrurile de sub control - pentru că în astfel de momente înveți cele mai importante lecții din viața ta.

foto main: janez volmajer, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.