Setari Cookie-uri

Pe 9 septembrie Marte intră în Retrograd. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Pregătiți-vă pentru un nou val de energii intense. Pe 9 septembrie Marte intră în Retrograd și vine cu o energie neegalată pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

Leu - Învață lecțiile de la oamenii din jurul tău

Următoarea perioadă vine cu lecții extrem de importante pentru tine. Viața este un proces de învățare continuă, iar oamenii din jurul tău sunt profesorii acestor lecții valoroase. Fii întotdeauna deschisă și mergi mai departe cu lecțiile pe care le înveți de la aceștia.

Fecioară - Trăiește în prezent

Este momentul să îți deschizi inima, să te eliberezi de trecut, să nu îți mai faci atât de multe griji cu privire la viitor și să înveți să trăiești acum, în momentul prezent - pentru că acum se întâmplă viața ta, acum simți cu adevărat.

Balanță - Iartă oamenii care ți-au greșit

Este momentul să cobori puțin barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale. Căutarea noutății de fiecare dată și dificultatea de a oferi a doua șansă te fac să pierzi oameni care merită să rămână în viața ta o veșnicie.

Citește și:

Scorpion - Petrece mai mult timp singură

Învață să petreci mai mult timp singură, în liniște, ascultându-ți gândurile și punându-ți în ordine sentimentele și emoțiile. Învață să trăiești cu tine însăți, să îți bucuri sufletul și să îți apreciezi inima. Fă ceea ce îți place. Trăiește pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.