Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la ideea că viața trebuie să fie perfectă

Nimeni nu are o viață perfectă; nu mai pune atât de multă presiune pe tine, nu te mai mustra pentru greșelile făcute, nu te mai uita la modul în care aleg alții să își trăiască viața. Tu doar bucură-te de acest moment și fă tot posibilul pentru a fi fericită.

Taur - Renunță la gândul că ai nevoie de cineva pentru a fi fericită

Nu, nu ai nevoie de nimeni. Tu poți fi fericită așa cum ești - fericirea nu este ceva ce găsești la o altă persoană, fericirea este chiar la tine. Profită de această perioadă interesantă pentru a te redescoperi și a trăi așa cum îți dorești.

Gemeni - Renunță la piedicile pe care ți le pui singură

Nu îți mai pune singură piedici; învață să crezi în tine, să ai încredere că totul va fi bine, să lupți pentru ceea ce îți doreșți și să depășești obstacolele care stau în calea împlinirii visurilor tale. Mergi mai departe și nu te da bătută.

Citește și:

Rac - Renunță la teama de viitor

De ce îți este frică? Deja ai făcut un pas incredibil și ai ales să faci o schimbare uriașă. Renunță la teama care te ține acum în loc și mergi mai departe pe drumul pe care ai început fără să te mai uiți în trecut.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.