Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la teama că îi poți dezamăgi pe cei din jurul tău

Nimeni nu trăiește viața ta; nimeni nu știe ce se află în sufletul tău; nimeni nu îți știe adevăratele trăiri, stări sau sentimente. Așa că nu te mai gândi la ce pot spune oamenii din jurul tău și învață să trăiești doar pentru tine... și nu oricum, ci așa cum îți dorești.

Capricorn - Renunță la a spune DA când vrei să spui NU

Este momentul să ai mai multă grijă de tine. Este momentul să te pui pe primul loc și să înveți să spui DA atunci când vrei să spui Da și NU când vrei să spui NU. Nu mai încerca să îi mulțumești pe oamenii din jurul tău; mulțumește-te mai întâi pe tine.

Vărsător - Renunță la frica de schimbare

Nu-ți mai fie frică de schimbare - datorită ei înveți cele mai importante lucruri, crești, evoluezi, te transformi. Învață să ieși mai des din zona de confort, să explorezi și să te bucuri de toate lucrurile incredibile pe care ți le poate oferi viață. Învață să trăiești cu adevărat.

Citește și:

Pești - Renunță la a te pune întotdeauna pe ultimul loc

Învață să fii puțin egoistă și să te gândești și la tine. Învață să fii tu fericită înainte de a încerca să îi faci pe cei din jurul tău fericiți. Învață să ai grijă de sufletul tău înainte de a avea grijă de altcineva. Nu uita că tu contezi.

foto main Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.