La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 septembrie ca să atragi fericirea

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 septembrie ca să atragi fericirea
Kudika
5 Septembrie 2020

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la dorința de a face totul de una singură

Această perioadă poate fi una mai dificilă pentru tine; de aceea este foarte important să îți calci pe orgoliu și să ceri ajutor de la oamenii din jurul tău. Îndrăznește și vei vedea că vor fi mulți care vor fi acolo pentru tine, gata să te ajute să depășești aceste momente.

Fecioară - Renunță la teama de necunoscut

Nu-ți fie teamă de necunoscut pentru că acolo se întâmplă cele mai frumoase lucruri. Acolo înveți să trăiești cu adevărat, te redescoperi, înțelegi de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Ieși din zona de confort și bucură-te de viață.

Balanță - Renunță la a încerca să demonstrezi tuturor valoarea ta

Una dintre cele mai simple și cele mai importante lecții de viață pe care trebuie să le înveți: nu mai încerca să demonstrezi nimănui valoarea ta. Cine te iubește te iubește fix pentru ceea ce ești și te va accepta așa cum ești fără să încerce să te schimbe în vreun fel.

Scorpion - Renunță să te mai întorci în trecut

Este momentul să închizi o dată pentru totdeauna ușa trecutului, să păstrezi în sufletul tău doar acele amintiri frumoase care cu siguranță vor trece testul timpului, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta. Renunță să te mai întorci în trecut.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri