Setari Cookie-uri

Poți transforma karma negativă în karmă pozitivă și să duci o viață mai bună? Sigur că da! Iată cum

Cu toții ne-am pus această întrebare la un moment dat în viață: de ce mi se întâmplă mie asta? Răspunsul nu este atât de simplu, dar cert este faptul că are mult de-a face cu karma noastră negativă. 

Ce este karma?

Cu siguranță ai auzit tot mai des în ultima perioadă (mai exact în ultimii ani) cuvântul "karmă" în diferite situații. Derivat din sanscrita antică, karma înseamnă muncă sau acțiune. Cuvântul a luat, însă, diferite conotații de-a lungul timpului. Legea universală a karmei este guvernată de principiul unui lanț de cauză și efect. Este vorba despre efectele negative și pozitive ale acțiunilor, cuvintelor și gândurilor noastre.

Legea karmei nu este limitată doar la acțiunile pe care le întreprindem. S-ar putea să adunăm karma negativă și din gânduri, emoții sau intenții negative. Așadar, chiar dacă ne angajăm în acțiuni pozitive, dacă nu scăpăm de negativitate în toate formele ei, karma negativă ne poate împiedica în continuare să mergem pe drumul nostru în viață.

Citește și:

Conform Legii karmei, nu trăim și murim accidental într-o singură viață.

Totul în acest Univers este guvernat de un sistem, o putere sau o lege mai mare. Iar noi când trecem pin viață, trebuie să acționăm și să gândim conform acestora - și fiecare moment pe care îl trăim continuă să se adauge la karma noastră pozitivă sau negativă.

Cum putem minimiza karma negativă?

Așa cum există karmă negativă, există și karmă pozitivă. Însă natura noastră umană ne face să ne concentrăm asupra momentelor negative din viață. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat dacă vrem să minimizăm karma negativă. Totul constă în reprogramarea a ceea ce este în inimile noastre astfel încât să scăpăm de ego-ul nostru negativ.

Procesul de minimizare a karmei negative este și despre schimbarea perspectivei în viață. Pe măsură ce mergem pe drumul nostru, putem alege să renunțăm la reacțiile negative nu doar față de oameni, ci și față de situațiile cu care ne confruntăm.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.