Setari Cookie-uri

Poți transforma karma negativă în karmă pozitivă și să duci o viață mai bună? Sigur că da! Iată cum

Cu toții ne-am pus această întrebare la un moment dat în viață: de ce mi se întâmplă mie asta? Răspunsul nu este atât de simplu, dar cert este faptul că are mult de-a face cu karma noastră negativă. 

De asemenea, este important să ne amintim următorul lucru: Karma nu este un proces instantaneu. De aceea trebuie să avem răbdare. Nu putem scăpa de poverile karmice într-o singură zi. Trebuie să ținem cont de ele pe tot parcursul vieții.

Sfatul Universului pentru noi

Trebuie să învățăm să ne concentrăm asupra experiențelor karmice bune, cum ar fi recunoștința și răbdarea, sinceritatea, optimismul, iubirea.

Când ne concentrăm asupra acestora și le includem în gândirea și rutina noastră, ajutăm la creșterea energiei pozitive din jurul nostru. Iar aceste experiențe karmice pozitive pot îmbunătăți nu doar acest lucru acum, ci și în viețile viitoare.

De ce este important să transformăm karma negativă în karmă pozitivă?

Acest proces este ca un ritual de curățare pentru sufletul nostru. Ne putem detoxifica meditând asupra situațiilor pozitive din viața noastră. Angajarea în această practică ne poate ajuta, de asemenea, să găsim aliniere între sufletul și mintea noastră.

Uneori, karma negativă ne poate pune în fața unor situații foarte dure în viață. Sufletul ar putea alege să treacă voluntar prin aceste experiențe dureroase astfel încât să învețe și să crească din ele.

Citește și:

Însă, chiar și în astfel de momente, este important să avem grijă de noi și să rămânem concentrați asupra valorilor noastre, a perspectivelor, realizărilor, momentelor fericite.

foto main Dzhulbee, Shuterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.