Setari Cookie-uri

13 Septembrie 2020: Jupiter își reia turnura directă în Capricorn. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Jupiter, planeta generozității, a expansiunii, a înțelepciunii și a jovialitatii își reia turnura directă în Capricorn începând cu 13 septembrie.

Leu

Aceasta este perioada potrivită pentru a îți îndrepta atenția asupra vieții personale. Fă tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi pe care până acum i-ai tot neglijat. Chiar dacă simți că nu știi cum să îți gestionezi zilele, să știi că există posibilități - important este să vrei.

Fecioară

Este timpul să îți stimulezi creativitatea sub această alianță cosmică. Eșți extrem de talentată, însă de multe ori nu crezi în tine. Este timpul să te încurajezi singură, să ai încredere în tine și să îți oferi dragostea pe care de obicei o oferi oamenilor din jur.

Balanță

Dacă ai avut resentimente cu privire la trecut, este timpul să le lași să plece. Vei găsi liniște în iertare. Petrece mai mult timp cu ține însăți și redescoperă pacea interioară. Elimină blocajele emoționale și eliberează-ți sufletul de toată durerea.

Citește și:

Scorpion

Jupiter în Capricorn te va ajuta să te concentrezi pe viața profesională. Ești foarte creativă și poți veni cu soluții eficiente la problemele cu care te confrunți; important este să ai încredere în tine și să nu te dai bătută în fața unui obstacol.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.