Setari Cookie-uri

13 Septembrie 2020: Jupiter își reia turnura directă în Capricorn. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Jupiter, planeta generozității, a expansiunii, a înțelepciunii și a jovialitatii își reia turnura directă în Capricorn începând cu 13 septembrie.

Săgetător

Jupiter te îndeamnă să îți îndrepți atenția asupra banilor. Cu toate acestea, trebuie să te inspiri din Capricorn și să înveți să fii mai recunoscătoare. Nu te gândi la lucrurile materiale, concentrează-te mai degrabă pe liniștea interioară - ai mare nevoie de ea în această perioadă.

Capricorn

Cum Jupiter își reia turnura directă în zodia ta, ție îți revine responsabilitatea de a îi conduce pe ceilalți. Concentrează-te pe relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău și te vei vindeca pe tine însăți. Cheia liniștii interioare este de a îi ajuta pe ceilalți.

Vărsător

Trebuie să te concentrezi pe acceptarea realității actuale și a acțiunilor tale. Lucrurile se pot simți sufocante uneori, însă încearcă să mergi pe drumul tău cu recunoștință în suflet și vei vedea cum oportunitățile vor răsări de peste tot.

Citește și:

Pești

Aceasta este o perioadă perfectă pentru ține pentru a îți stabili un nou obiectiv viitor și a te ține de el. Ce vrei de la viață? Cum poți să aduci armonie în următoarele săptămâni, poate chiar luni prin acțiunile tale?

foto main: Dotted Yeti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.