Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la teama de a da greș

Nu-ți mai fie frică de greșeli; de fapt, din greșeli înveți cele mai importante lecții, acestea te formează și te ajută să te dezvolți, să crești, să ieși din zona de confort. Așa că ia-ți inima în dinți și mergi mai departe pe drumul pe care ai început.

Taur - Renunță la frica de a fi singură

De ce îți este frică? De ține? De gândurile tale? De sentimentele tale? Nu te mai teme să stai singură - în sigurătate te descoperi cu adevărat, îți dai seama cine ești, care este drumul tău în viață și de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Gemeni - Renunță la a te gândi prea mult la viitor

Viața ta se întâmplă chiar în acest moment. Acum contează, ziua de ieri nu mai există și nu mai poate fi schimbată deloc, iar ziua de mâine este nesigură și nu știi ce poate aduce. De aceea este important să înveți să trăiești în prezent.

Citește și:

Rac - Renunță la dorința de a avea o viață perfectă

Nimeni nu are o viață perfectă. Tu de ce ți-ai dori asta? Vei alerga după lucruri care nu vor mai însemna nimic pentru tine peste ceva timp, vei pierde clipe prețioase și vei ajunge peste ani și ani să îți dai seama că nu ai trăit cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.