Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la grija banilor

Nu îți mai face atât de multe griji cu privire la bani - vei reuși să găsești câteva soluții eficiente care să te ajute să ieși din încurcătură în care te afli. Nu uita că în viață lucrurile cu adevărat importante nu te costă nimic - sunt gratis, așteaptă să te bucuri de ele.

Capricorn - Renunță la dorința de a controla totul

Nu ai putut, nu poți și nici nu vei putea controla niciodată tot ce se întâmplă în viața ta. Din contră, majoritatea lucrurilor nici măcar nu țin de tine. Așa că învață să accepți asta, să faci un pas în spate și să încerci să te lași purtată de puterea Universului.

Vărsător - Renunță la reproșurile pe care ți le faci singură

De ce te învinovățești? Tot ce s-a întâmplat până acum te-a ajutat să ajungi în acest moment. În plus, fiecare moment te-a transformat în persoana care ești. Învață să îți spui că ai făcut tot ce a ținut de tine și fii mândră de toate lucrurile care ți-au reușit.

Citește și:

Pești - Renunță la a mai pune presiune pe tine

Ai răbdare cu tine, unele lucruri au nevoie de timp. Rezultatele muncii tale vor fi vizibile, însă trebuie să ai răbdare. Nu mai pune presiune pe tine și învață să te bucuri de călătorie pentru că această este cea mai importantă (și nu destinația).

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.