La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 septembrie ca să atragi fericirea

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 septembrie ca să atragi fericirea
Kudika
12 Septembrie 2020

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la tot ce te ține în trecut

Nu te mai întoarce în trecut; nu îi mai permite acestuia să dețină controlul asupra ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, învață-ți lecțiile, păstrează în adâncul sufletului tău acele amintiri frumoase și mergi mai departe cu viața ta.

Fecioară - Renunță la gândul că ai nevoie de cineva pentru a fi fericită

Nu, nu ai nevoie de nimeni. De fapt, tu ești singura persoană de care ai nevoie. În sufletul tău se găsește cea mai frumoasă și mai pură fericire. Caută și nu renunța până când nu o găsești și permite-i să îți inunde viața cu fericire.

Balanță - Renunță la a regreta trecutul

Acceptă tot ce s-a întâmplat în viața ta pentru că datorită tuturor lucrurilor, întâmplărilor, evenimentelor, stărilor, oamenilor, ai ajuns unde ești acum. Universul are un plan special pentru tine, ai răbdare pentru că în scurt timp vei vedea primele semne.

Scorpion - Renunță la a încerca să îi repari pe cei din jurul tău

Nu trebuie să încerci să repari oamenii care nu vor să fie reparați. Nu trebuie să încerci să vindeci oamenii care nu vor să fie vindecați. Singura persoană de care să ai grijă și pe care trebuie să o pui întotdeauna pe primul loc ești chiar tu... și doar atât.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri