Setari Cookie-uri

4 Semne zodiacale care vor simți cel mai intens impactul lui Marte Retrograd

Suntem într-o perioadă de energii intense. Pe 9 septembrie Marte a intrat în Retrograd și va rămâne așa până pe 13 noiembrie pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

De data aceasta întreaga perioadă poate deveni obositoare și frustrantă pentru noi toți. Însă patru zodii, în special, trebuie să fie cât mai atente astfel încât să depășească cu bine toate provocările apărute.

În mod obișnuit, Marte retrograd vine la pachet cu stări destul de puternice, cu furie, ambiție și pasiune. Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi se vor simți copleșiți înainte de orice acțiune .

Iată cele patru zodii care vor fi cel mai profund afectate în timpul lui Marte Retrograd:

Berbec

Marte este planeta care îți guvernează semnul, așa că îi vei simți energiile mai mult decât oricine altcineva. Acest lucru poate duce la o epuizare extremă și o lipsă de motivație.

De asemenea, este posibil să fii confuză cu privire la care sunt obiectivele tale pentru viitor. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest timp este să înveți să lași de la tine, să începi să te relaxezi și să îi permiți Universului să își joace cartea. Ai grijă de nevoile tale esențiale și nu te mai concentra asupra eforturilor viitoare.

Citește și:

Balanță

Conexiunile sociale sunt o parte incredibilă a vieții tale. Cu toate acestea, în timpul lui Marte retrograd, încercarea de a lucra la orice fel de legătură între tine și oamenii din jurul tău poate deveni o sursă de tensiune.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest timp este să înveți să lași de la tine. Încearcă să înțelegi că nu poți controla anumite lucruri și că oamenii din jurul tău pot fi foarte indiferenți uneori. Concentrează-te mai degrabă pe tine și pe relația pe care o ai cu tine însăți. Învață să te redescoperi și să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.