Setari Cookie-uri

4 Semne zodiacale care vor simți cel mai intens impactul lui Marte Retrograd

Suntem într-o perioadă de energii intense. Pe 9 septembrie Marte a intrat în Retrograd și va rămâne așa până pe 13 noiembrie pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

Scorpion

Ești pregătită pentru o perioadă foarte confuză din toate punctele de vedere? Este posibil ca în următoarele săptămâni să simți că nu mai deții controlul asupra niciunui aspect al vieții tale. Trebuie să te gândești foarte bine înainte de a lua orice decizie neprevăzută.

Meditează și intră în legătură cu sinele tău interior. Învață să îți asculți mai mult gândurile astfel încât să faci pași concreți către un viitor mai bun și mai frumos.

Capricorn

Marte Retrograd poate scoate la iveală câteva resentimente vechi. Acest val de emoții ar putea să te facă să îți dorești să renunți la tot și să te întorci în trecut. Încearcă să ai răbdare și să te concentrezi, mai degrabă, asupra lucrurilor frumoase care se întâmplă în viața ta - cu siguranță sunt câteva importante cărora nici măcar nu le dai importantă.

Citește și:

În relația cu cei din jurul tău, este posibil să fii ușor dezamăgită de persoane dragi la care ții enorm.

foto main: Fred Mantel, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.