Super Luna Nouă din Fecioară ne va proteja de tot ce este rău. Mantra fiecărei zodii pentru următoarea perioadă

În sfârșit o veste bună. După o perioadă de haos, stres, anxietate, griji și probleme, iată că Universul se gândește la noi și ne vine în ajutor. 

Super Luna Nouă din zodia Fecioară de pe 17 Septembrie aduce o nouă schimbare în aer. Tot ce a fost întrerupt se va așeza la locul lui cu această ocazie.

Cuvintele cheie pentru următoarea perioadă sunt: revitalizare, recuperare, restaurare. Luna Nouă se aliniazăla cerințele Universului, creând o energie vindecătoare, încărcată de calm, sensibilitate și iubire.

Iată care este mantra fiecărei zodii pentru următoarea perioadă:

Berbec - Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Taur - Devin din ce în ce mai atentă la sentimentele mele pe zi ce trece. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

Citește și:

Gemeni - Aleg să nu mă mai compar cu nimeni. Fiecare om are propria poveste și propria călătorie prin viață. Eu le am pe ale mele. Aleg să mă concentrez doar asupra mea.

Rac - Mă iubesc clipă de clipă. Cu bune și cu rele. Cu calități și defecte. Mă iubesc așa cum sunt. Mă iubesc pentru că nu există persoană mai importantă pe această lume decât eu însămi.

Leu - Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună astăzi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că ziua de astăzi are pregătite numeroase surprize pentru mine.

Fecioară - Sunt un magnet pentru bine și iubire și le voi atrage din ce în ce mai ușor. Sunt un magnet pentru lucruri frumoase. Sunt un magnet pentru bucurie și fericire.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri