Setari Cookie-uri

Super Luna Nouă din Fecioară ne va proteja de tot ce este rău. Mantra fiecărei zodii pentru următoarea perioadă

În sfârșit o veste bună. După o perioadă de haos, stres, anxietate, griji și probleme, iată că Universul se gândește la noi și ne vine în ajutor. 

Balanță - Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Scorpion - Am încredere că procesul vieții îmi va aduce cel mai mult bine. Am încredere că Universul are un plan minunat pentru mine. Trebuie doar să învăț să am răbdare și să îi permit timpului să își joace cartea.

Săgatator - Adevărata pierdere este posibilă doar atunci când iubești ceva mai mult decât te iubești pe tine. Așa că astăzi aleg să învăț să mă iubesc din tot sufletul și cu toată inima mea.

Capricorn - Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Citește și:

Vărsător - Nu mă mai concentrez pe lucrurile negative; știu că totul va fi bine. Universul este alături de mine. Astăzi îmi promit să fac tot posibilul să văd lucrurile frumoase și să îi fiu recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările.

Pești - Știu că Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt împotriva lui, ci aleg să fac un pas în spate și să îi permit să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea. Am încredere în Dumnezeu și în viitorul meu.

foto main: Teo Tarras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.