Setari Cookie-uri

Elimină definitiv energia negativă din casa ta (și din viața ta) în această toamnă. Iată cum

Iată cele mai importante trucuri pentru a elimina energia negativă din casa ta (și din viața ta) în această toamnă: 

Există o forță divină care se află în fiecare locuință iar, atunci când energia curge lin și liber, spațiul este încărcat cu vibrații pozitive și frumoase. Însă, uneori acest flux se blochează sau devine negativ. Poate că ai adus stresul acasă de la locul de muncă sau ai o perioadă mai dificilă în care ai în mod frecvent gânduri și emoții negative. Acestea se pot întipări în casa ta și se pot acumula, creând o "dezordine" invizibilă, care încetinește energia și afectează modul în care te simți când ești acasă.

Iată cele mai importante trucuri pentru a elimina energia negativă din casa ta (și din viața ta) în această toamnă:

1. Folosește-te de sunete

Muzica curăță și vindecă. Ascultă melodiile tale preferate la volum maxim sau plimbă-te prin casă cântând. Poți cumpăra și un clopoțel tibetan - un remediu Feng Shui pentru purificarea locuinței.

Citește și:

Sfat: nu folosi sunete neplăcute precum aplauze, țipete sau muzică cu versuri negative - acestea creează doar unde de șoc negative în casă.

2. Folosește-te de miros

Umple-ți casa cu arome care aduc sentimente fericite. Poate că mirosul de coacere a pâinii declanșează amintiri din copilărie sau florile proaspete te fac să te simți conectată instantaneu cu frumusețea naturii.

Sfat: investește într-un aparat de aromaterapie și uleiuri esențiale. Cele mai bune uleiuri esențiale pentru îndepărtarea energiei negative din casă sunt: busuioc, salvie, eucalipt, lavandă, tămâie, cuișoare, santal, rozmarin, ylang-ylang.

3. Folosește-te de foc

Focul este o forță purificatoare și stimulează, de asemenea, energia pentru ca aceasta să înceapă să se miște din nou. Aprinde lumânări parfumate în fiecare cameră. Chiar și gătitul pe aragaz te poate ajută - fie că folosești aragazul obișnuit sau o plită cu inducție.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.