Setari Cookie-uri

Elimină definitiv energia negativă din casa ta (și din viața ta) în această toamnă. Iată cum

Iată cele mai importante trucuri pentru a elimina energia negativă din casa ta (și din viața ta) în această toamnă: 

4. Folosește-te de micsare

Dansează prin casă sau apucă-te să te antrenezi în casă pentru a ajuta la dispersarea energiei blocate. Deschide larg ferestrele și lasă draperiile să fie mișcate de puterea vântului.

5. Folosește-te de lumină

Întunericul poate încetini energia, așa că trage toate draperiile și permite luminii soarelui să pătrundă în locuința ta.

6. Folosește-te de aer

Multe case moderne sunt atât de "sigilate" încât aerul proaspăt pătrunde tot mai puțin în locuință, fapt ce duce la stagnarea energiei. Chiar și în zilele friguroase de iarnă, deschide larg pentru câteva minute ferestrele și permite aerului proaspăt să pătrundă în casata.

7. Folosește-te de... curățenie

Dezordinea nu ar trebui să existe într-o locuință zen. Aceasta te poate scurge de energie și îți poate da o stare de stres continuu. Fiecare lucru deținut conține o energie care te afectează pe mai multe niveluri. De aceea este foarte important să încerci să ai o casă cât mai curată și mai ordonată.

Citește și:

Sfat: o dată la câteva luni încearcă să faci o curățenie generală și să renunți la toate lucrurile pe care nu le mai folosești.

foto main: Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.