Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru ultimele luni ale anului 2020

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care ai nevoie pentru ultimele luni ale anului 2020.

Ești curioasă care este mantra ta?

Descoperă care este mantra de care sufletul tău are nevoie în ultimele luni ale anului 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Rostește această mantră în fiecare dimineață, imediat ce te trezești, de cel puțin două ori pentru ca următoarele luni să fie încărcate de fericire și iubire.

Berbec - Aleg să îi iert pe ceilalți pentru tot răul pe care mi l-au făcut. Aleg să mă iert pe mine pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Aleg să învăț din toate lecțiile pe care experiențele dificile mi le-au adus. Sunt gata să merg mai departe astăzi.

Taur - Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Citește și:

Gemeni - Dacă nu pot zbura, aleg să alerg. Dacă nu pot alerga, aleg să merg. Dacă nu pot merge, aleg să mă târăsc. Dar orice fac, promit să nu renunț. Merg mai departe cu viața mea.

Rac - Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețîn controlul asupra propriei vieți.

Leu - Sunt recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viața mea. Astăzi îmi deschid sufletul și îi mulțumesc Universului pentru toată fericirea pe care o simt.

Fecioară - Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.