Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru ultimele luni ale anului 2020

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care ai nevoie pentru ultimele luni ale anului 2020.

Balanță - Adevărata pierdere este posibilă doar atunci când iubești ceva mai mult decât de iubești pe tine. Așa că începând de astăzi aleg să învăț să mă iubesc din tot sufletul și cu toată inima mea.

Scorpion - Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Săgetător - Tot ceea ce caut este deja în mine. De aceea începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Capricorn - Aleg să îmi văd viață mișcându-se în direcții diferite, toate fiind în mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decât erau în tinerețea mea.

Citește și:

Vărsător - Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Pești - Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.