Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la dorința de a deține tot timpul controlul

Nu poți face asta pentru că întotdeauna vei fi într-o stare de alertă continuă. Încearcă să te relaxezi, să te liniștești și să accepți faptul că nu vei putea controla multe situații din viața ta - ce poți face, în schimb, este să îți schimbi atitudinea cu privire la ce se întâmplă.

Taur - Trebuie să renunți la frica de singurătate

Să nu îți mai fie teamă de singurătate deoarece acesta este momentul în care te descoperi cu adevărat. În astfel de situații îți dai seama cine ești, ce vrei de la viață pentru a fi fericită și care este drumul pe care trebuie să îl parcurgi.

Gemeni - Trebuie să renunți la regulile impuse chiar de tine

Ți-ai impus atât de multe reguli încât nici nu mai știi cine ești, ce îți dorești de la viață și care este drumul pe care vrei să mergi. Renunta la toate zidurile puse în jurul inimii tale, eliberează-te de reguli și trăiește cu adevărat.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la frică de a te descoperi

Nu-ți fie teamă să ai grijă de tine, să petreci timp cu tine, să afli cine ești și care este drumul tău în viață. În această perioadă vei avea mai mult timp pentru tine, așa că găsește-ți în fiecare zi câteva minute pentru a îți pune întrebările potrivite.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.