Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, însă nu vei trece niciodată cu adevărat peste toată această situație dacă nu alegi tu însăți să o faci. Caută în sufletul tău puterea de a încheia capitolul și de a merge mai departe cu viață ta.

Fecioară - Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Îngroapă trecutul cu tot cu lucrurile care te întorc de fiecare dată în locurile în care ai suferit cel mai mare. Este momentul să păstrezi amintirile frumoase, să închizi acel capitol dureros și să mergi mai departe cu viața ta.

Balanță - Trebuie să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc

Este momentul să faci ordine în viața ta. Scapă de toată aglomerația din jurul tău și din sufletul tău. Aranjează-ți lucrurile nu doar în casă, ci și în gânduri și elimină tot ce nu îți mai servește. Acum este momentul potrivit.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama de eșec

Nu îți fie frică să dai greș, în astfel de momente evoluezi și înveți cele mai frumoase și mai importante lecții. Îndrăznește să îți asumi riscuri, să ieși din zona de confort și să lupți pentru visurile tale.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.