Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la oamenii toxici care îți otrăvesc sufletul

Renunță la acei oameni care nu aduc nicio emoție frumoasă în viața ta, ci din contră - îți pun bețe în roate, te folosesc de fiecare dată când au nevoie de ajutor și îți otrăvesc sufletul. Este momentul să ai mai multă grijă de tine.

Capricorn - Trebuie să renunți la anumite visuri

Încearcă să înțelegi faptul că nu le poți face pe toate, mai ales în această perioadă când ai atât de multe pe cap. Încearcă să îți planifici cât mai bine această săptămână și, dacă este necesar, să renunți la anumite visuri astfel încât să te concentrezi complet pe altele mult mai importante.

Vărsător - Trebuie să renunți la scuzele care te țin în loc

Citește și:

De ce îți este frică? De teama de a da greș? Momentele în care ieși din zona de confort, îți asumi riscuri și eșuezi sunt cele mai importante deoarece îți aduc cele mai importante lecții de viață. Indiferent de cât de teamă îți este, mergi mai departe, va fi minunat.

Pești - Trebuie să renunți la mustrările pe care ți le faci singură

Te învinovățești singură pentru câteva situații dificile din trecut. Dar nu mai poți schimba nimic... atunci ce faci? De ce îți faci rău singură? Este momentul să îngropi trecutul, să accepți ce s-a întâmplat, să îți înveți lecția și să mergi mai departe cu viața ta.

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.