Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (21-27 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Mantră pentru ziua de marți:

Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Astăzi aleg să zâmbesc mai mult oamenilor astfel încât să influențez în mod pozitiv ziua lor. Astăzi aleg să îi faci fericiți pe cei cu care îmi intersectez drumul.

Mantră pentru ziua de joi:

Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Mantră pentru ziua de vineri:

Îi mulțumesc Universului pentru darul acestei noi zile. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Viața nu înseamnă să fii un simplu pasager. Îmi asum riscuri, învăț din greșeli și îmi construiesc propriul drum către viitor.

foto main: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.