Setari Cookie-uri

Cum restabilim echilibrul în viața noastră și aducem liniștea în suflet în timpul echinocțiului de toamnă 2020?

Echinocțiul de toamnă din 2020 este o ocazie perfectă pentru a încerca să restabilim echilibrul în viața noastră. În aceeași zi cu acest moment Soarele intră în zodia Balanță, așa că trebuie să profităm de această perioadă și să ne inspirăm pentru a ne concentra pe relații, dragoste și liniște sufletească. 

Echinocțiul (numit și echinox) este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ datorită faptului că Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc. Trecerea în anotimpul toamnă din punct de vedere astronomic este marcată de echinocțiul de toamnă.

Iată trei moduri prin care putem restabili echilibrul și aduce pace interioară în timpul echinocțiului din septembrie:

1. Recunoștința este cheia

Chiar dacă am avut o perioadă agitată, dificilă, urâtă, grea, trebuie să învățăm să ne legăm de momentele frumoase (cu siguranță au fost) și să fim recunoscători pentru ele.

Când exprimăm recunoștință, eliberăm orice energie toxică pe care am putea-o reprima. Acesta este un exercițiu spiritual foarte important care ne poate ajută să readucem liniștea în viață noastră.

Citește și:

Ce trebuie să faci:

- concentrează-te pe micile detalii - chiar dacă nu le dai importanță, ele contează enorm si pot face o diferență în gândirea ta;

- dacă simți că totul este întortocheat în viața ta, pune-ți o întrebare simplă: mergi înainte? Dacă răspunsul este "DA", atunci ar trebui să fii mândră de tine;

- mulțumește oamenilor din jurul tău pentru că există în viața ta. Deschide-ți mintea și inima spre iubire și vei primi din plin.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.